Kada su Monika Beluči i Vensan Kasel objavili razvod 2013. godine svet je bio razočaran što je ova velika ljubav okončana. Iako nisu javno govorili o razlozima svoje odluke, činilo se da je Vensan taj koji je iz braka izašao slomljenog srca. Ipak, tri godine nakon razvoda upoznao je manekenku mlađu čak 31 godinu, koja ga je potpuno obuzela.

Ova egzotična lepotica punih usana i razbarušenih afro-loknica odrastala je na Siciliji, ali rodom je iz Togoa. Od Vensana je mlađa čak 31 godinu i tvrdi da pojma nije imala ko je on kada ga je upoznala. 

"Odrasla sam na selu. Nismo imali TV i nismo išli u bioskop. Dakle, sva moja interesovanja su bila ograničena na školu i fudbal. Pre našeg sastanka nisam čula ništa o Vensanu i nisam znala ko je on sve dok nas redovno nisu okruživali paparaci “, priznala je manekenka koja je kao mala volela plivanje  i fudbal. Od sporta je odustala kada se povredila a sa 15 godina otišla je u Madrid na studije i tamo se zaljubila u modu. Mada roditelji nisu bili presrećni, ona se probila u svetu glamura i ubrzo stigla na pariske piste, i to kao deo revije Žan-Pol Gotjea.

Tina, koja tečno govori španski, engleski i francuski, Vensana je upoznala 2016. godine na Ibici, a spojila ih je zajednička strast.

"Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje",  kazala je svojevremeno ova lepotica.

"Кada sam video Tinu, odjednom mi se učinilo da se ostatak sveta raspao“, rekao je jednom Francuz.

U avgustu 2018. Tina i Кasel su se venčali u staroj kapeli u gradu Bidar u južnoj Francuskoj, a sledeće godine, nakon veličanstvene proslave, par je dobio ćerku koju su nazvali Amazonija.  Iako im mnogi nisu predviđali slavnu budućnost par je proslavio sedmu godinu ljubavi.

Pogledajte još njihovih zajednčkih fotografija u galeriji ispod.

Profimedia Tina Kunaki i Vensan Kasel

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna