Jovana i Vladan nedavno su proslavili 3. rođendan svoje naslednice, a oboje se trude da malena Anđelija ne oseti promene u njihovoj porodici i da na nju ne utiče činjenica da njeni roditelji više nisu emotivni partneri.

"Uprkos rastanku, Jovana i ja funkcionišemo super, bez loše energije. Nedavno smo ćerkici proslavili rođendan i mama je preuzela organizaciju, ali smo se konsultovali oko svih bitnih stavki. I u rođendanskoj čestitki koju sam objavio na Instagramu potpisao sam nas oboje, jer ko je uz dete ako ne mama i tata?", objasnio je pevač za magazin "Hello".

Anđelijina sreća im je na prvom mestu, te je Vladan imao nekoliko saveta za roditelje koji su se rastali.

Komšije o razvodu Jovane i Vladana
Instagram/Vladan Savic/Jovana Jocic 

"Teško je ishendlovati, ali dešava se, pa nije smak sveta. Kada je najteže treba ostati šmeker i gospodin. To je poruka za sve tate! Ako i pomislite da iz sujete uradite nešto loše, znajte da to nije dobro za vas, a ni za vašeg bivšeg partnera, ni za dete, ni za vaše porodice. Spustite loptu i počnite novi život, drugačiji. Bogati ste, imate decu, dajte im pravu energiju koju ćete i vi imati samo ako sa bivšim partnerom izgradite dobar odnos. Deca sve osete, a nisu kriva i ne zaslužuju da trpe", poručio je on.

Jovana je nakon razvoda uplovila u novu romansu, a o sadašnjem izabraniku za sada je otkrila samo činjenicu da je Italijan. S druge strane, Vladan želi da u budućnosti privatan život odvoji od javnog.

Vladan Savić razvod
Instagram/Jovana Jocic 

"Trudiću se da, koliko je u mojoj moći, privatnost odvojim od karijere. Nisam siguran koliko ću u tome uspeti, ali daću sve od sebe, a da li je rano za nove ljubavi? Pa nikad ni za šta nije rano, niti kasno. Sve je onako kako nam je na životnom putu zacrtano, pa se treba prepustiti i živeti", zaključio je pevač za pomenuti magazin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna