Danijela Dimtrovska i Ognjen Amidžić okončali su brak dug deset godina, a javnost su o svojoj odluci obavestili saopštenjem.

"Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi", naveo je u saopštenju, sada već bivši par.

Manekenka je utehu nakon razvoda pronašla u putovanjima i druženju sa prijateljima, a i Ognjen se "pridržava sličnog recepta".

Ni jedno ni drugo o razlozima svoje odluke nisu govorili za medije, zato se njihovi Instagram profili analiziraju do detalja, a sve u nadi kako bi isplivao detalj koji bi znatiželjnoj javnosti odao makar nešto. Zato je poruka koju je Danijela objavila izazvala puno pažnje. 

Danijela Dimitrovska nakon razvoda nije se oglašavala
Instagram/Danijela Dimitrovska 

"Uvek pređeš preko svega, pa sve pređe preko tebe", reči su koje je manekenka objavila na svom Instagramu, a mnogi se pitaju da li njima želela da poruči da je ona bila ta koja je popuštala tokom braka.

Ognjen i Danijela venčali su se u maju 2012. godine u jednom restoranu u Zemunu, a verili su se godinu dana ranije u Turskoj.

Godine 2013. dobili su sina Matiju.

Pogledajte još njihovih zajedničkih fotografija u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna