Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović venčali su se 2014. godine, nakon 12 godina zajedničkog života i dvoje dece. Imaju ćerku Đinu i sina Kana, a Melina otkriva da se sa suprugom konsultuje oko svega, pa i oko sitnica na svakodnevnom nivou.

"Dok Harija nisam upoznala, bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine, kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi", rekla je kreatorka za "Story".

Melina je priznala i da je na početku veze bila veoma ljubomorna, te da je Harisa stalno proveravala. Sada, kako kaže, to nikada ne bi radila.

"Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala", iskrena je ona.

Ćerka Harisa Džinovića
ATA Images/ Stefan Tomašević 

Melina je ranije, govoreći o braku sa Harisom, istakla da joj je pevač velika podrška u svakom segmentu života.

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se “zaleteli” tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - “blic brak, ekspres razvod”. Mi smo se naprosto povezali. Hari me od prvog dana fascinira i svojim stavom, i razmišljanjem, i odnosom prema životu, što se do danas nije promenilo. Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je jednom prilikom modna dizajnerka.

Još fotografija Meline Džinović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna