Modna kreatorka Melina Džinović od Harisa je mlađa 29 godina, a Džinović priznaje da je njegova lepša polovina na početku veze bila ljubomorna.

"Pa jeste da to prolazi vremenom, ali zavisi koji je vid ljubomore. I ona je ljubomorna, šta ja znam... Znam da je bila ljubomorna k'o đavo, a sad ne znam", rekao je Haris u emisiji "Premijera".

Pevač i kreatorka u braku su dobili ćerku Đinu i sina Kana. Đina je nedavno proslavila 18. rođendan, a na društvenim mrežama vrlo je aktivna i popularna.

Poznato je da je već duže vreme u vezi sa fudbalerom Andrejem Đurićem, a Haris Džinović sada je prvi put prokomentarisao ćerkinog izabranika i naveo da je vrlo zadovoljan zetom.

haris dzinovic 2
ATA / Antonio Ahel 

"Momak je odličan, pristojan, fin, uljudan. Za savete me nisu nikad pitali. I da im udelim neki savet, ne verujem da bi ga prihvatili", iskren je bio pevač u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Melina Džinović pre nekoliko meseci otkrila je da njena i Harisova naslednica već uveliko zarađuje od kampanja na društvenim mrežama.

“Jako sam srećna što nijedno od njih dvoje nije poželelo da se bavim modom ili muzikom. Drago mi je što traže svoj put. Kan je u sportu, Đina pak razmišlja o fakultetu, a počela je da radi i neke kampanje, sa čim se ja nisam u početku složila, ali kada sam videla koliku joj to sreću pričinjava, koliko je vredna, nisam mogla ništa drugo do da je podržim”, ispričala je Melina tada za “Story”.

Fotografije Đine Džinović sa društvenih mreža možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram / djinadzinovic Fotografije Đine Džinović sa društvenih mreža

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna