Zoran Kalezić svojim izjavama ohrabruje sve koji su oboleli od karcinoma, kao i one koji u porodici imaju onkološkog pacijenta. Kaže da je svestan situacije u kojoj se nalazi budući da se bori sa rakom pluća, ali je i opredeljen da živi "na svoj način".

"Radio sam prethodne dve godine znajući šta će me snaći. Ne znam kako umetnik može da postoji bez tavog stava prema životu", ispričao je pevač za Kurir TV. Tako je nastala pesma "Za Irenu" koju je posvetio svojoj supruzi. 

"Kasno sam se oslobodio predasuda da treba da se stidimo ljubavi. Živeo sam u miljeu u Crnoj Gori gde je ljubav bila sramota, ne znam zašto. Niko nije video baku i deku zagrljene", priča Zoran.

zoran kalezic zena irena 3.jpg
Youtube / Grand Online 

 "Onda sam eksplodirao, i u inat mladima osetio potrebu da saopštim javno."

Prema svojoj supruzi folker gaji najnežnija osećanja. "Ona je moj spas. Mi muškarci često zaboravimo, zaneseni svojim ličnim ushićenjima, da nam je potreban neko ko će biti uz nas kad nam je najteže. Imao sam sreću da naiđem na takvu osobu", priznaje.

Kalezić naglašava da nema vremena da misli o kanceru, da ide dalje i da  želi da ohrabri sve ljude koji veruju u ono što rade i da se ne predaju. "Nisam naučio na život s kancerom, na hemoterapije i zračenja. Ja sam naučio da pevam, iskreno imam prezrenje prema toj bolesti koja ljudima oduzima pravo na normalan život. Baviću se muzikom do svog poslednjeg dana", poručuje pevač.

Podsetimo, Kalezić je operisan u novembru prošle godine. Lekarima je, kako je kazao, rekao samo jednu stvar -  nemojte me buditi, ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pesma, ako mi uzmu pesmu onda bolje da me nema". Više njegovih slika pogledajte u galeriji!

Youtube / Grand Online Sa suprugom Irenom, bije bitku za zdravlje!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna