Koliko pevačice košta njihov izgled javnost ponekad i ne zna. Njihove modne kombinacije, ali i šminka, frizura, stilisti... na sve to odlazi dosta novca, mada se mnoge estradne zvezde snalaze tako što reklamiraju razne brendove i stručnjake za ulepšavanje.

Međutim, da se u šoubiznisu dosta ulaže tvrdi Marina Visković koja je nedavno izjavila da mesečno potroši minimum tri hiljade evra. Već sutradan je bila na svim portalima vest o njenim izdacima, a sad je u intervjuu za Kurir objasnila kako je do te izjave došlo.

marina viskovic 007.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"To je Ognjen Amidžić dao primer i zatekao me je. Ja sam u životu znala da preživim mesec sa malo para, a znala sam i da preživim sa dosta novca. U emisiji sam htela da kažem da nemam uvidim u finansije, jer nisam neko ko prati koliko troši", ispričala je Marina.

"Nikada ne znam koliko para imam. Isto se ponašam i kada u novčaniku imam 5.000 evra i 200 dinara. Što se tiče tih 3.000, ja sam u obzir uzela i ulaganje u karijeru. Mene svako pojavljivanje košta. Skuplje je od nekog drugog posla."

Za Marinu mnogi kažu da je dosta uložila i u estetske korekcije. Smatra se čak da ih je radila po uzoru na Cecu ili Anastasiju, jer kažu da liči na njih.

"Pa to je fenomenalno. Dosta me porede sa Anastasijom, čak me i pomešaju s njom. Anastasija je lepa devojka, Ceca mi je omiljena, nemam ništa protiv", nasmejala se Marina. 

Kako se njen stil i izgled menjao tokom godina, pogledajte u galeriji slika!

ATA / Antonio Ahel Menjao se stil i izgled!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna