Marina Visković kaže da sad mnogo zarađuje, ali da je imala i teške trenutke u životu kad su joj pomagali prijatelji. "Kad imam, trošim, kad nemam, onda ne", ispričala je pevačica u emisiji "Ispovesti". Ona kaže da na svaku svoju dugu vezu gleda kao na brak i da u tim vezama nema "ovo je moje, ovo je tvoje".

"Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome", priča Marina. Gostujući nedavno u emisiji "AmiG šou", ona je izjavila da joj je teško da proceni koliko novca minimalno troši, ali se saglasila da je to verovatno oko 3.000 evra mesečno.

Sad je naglasila da je uopšte ne pogađaju komentari da su joj luksuzan život obezbedili drugi. "Ja nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze. Neću da se foliram, uvek pričam iskreno", objašnjava.

"Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim.

marina viskovic
Instagram / marina_viskovic_official 

Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka i s prijateljima i s porodicom. Ne mora momak da zna sve.

Viskovićka kaže da nikad nije doživela da je partner prevari.

"Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje. Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da", zaključuje pevačica.

Mnogi se slažu da Marina tako dobro izgleda da bi bilo neshvatljivo da je partner prevari - uverite se i sami - u galeriji slika!

Instagram / marina_viskovic_official Pevačica otvoreno o preljubi i novcu

Izvor: Lepa&Srećna