Krisi Tajgen je ponovo zatrudnela sa mužem Džonom Ledžendom, dve godine nakon gubitka bebe koji je gorko ožalila. "Poslednjih par godina je prošlo u talasima raznih emocija, ali konačno je radost ponovo u našem domu i našim srcima", napisala je Krisi na svom Instagram profilu.

Manekenka je objavila sliku na kojoj pokazuje trudnički stomačić. "Posle milijardu primljenih injekcija (uglavnom su mi ih u poslednje vreme davali u nogu, što možete i da vidite!), nova beba je na putu", dodala je Ledžendova žena koja se ponovo podvrgla vantelesnoj oplodnji.

Ona se dugo nije ni usuđivala da objavi da je trudna. "Na svakom pregledu sam govorila sebi - ako je beba danas zdrava, objaviću", napisala je. "A onda, kad čujem otkucaje bebinog srca, uzdahnem s olakšanjem i shvatim da sam i dalje suviše nervozna."

krisi tajgen.jpg
Instagram / chrissyteigen 

Ona i Džoni već imaju dvoje dece - ćerku Lunu (6) i sina Majlsa (4). Kad je, pre skoro dve godine, objavila da je izgubila bebu, to je bio šok i za porodicu i za prijatelje i javnost.

"Preživljavamo strašan bol, onaj o kojem samo slušate, bol kakav nikad dosad nismo osetili. Nije bilo moguće zaustaviti krvarenje, uprkos kesama krvi koje su date transfuzijom, za bebu nije bilo dovoljno", napisala je Krisi u septembru 2020. godine.

Muž i ona ranije nisu davali imena deci sve dok ne bi bili spremni da izađu iz porodilišta. A sa trećom trudnoćom su napravili izuzetak i počeli da zovu budućeg sina Džek. To je, čini se, samo otežalo žalost zbog gubitka bebe.

"Žalim što nikad više neću biti trudna", napisala je Krisi tada. Međutim, u februaru ove godine je objavila da je ušla u novi ciklus vantelesne oplodnje. "Planiram da sačuvam što više jajnih ćelija i nadam se da ćemo dobiti zdrave, jake embrione kako bismo dobili još jednu bebu", podelila je manekenka sa svojim pratiocima.

Ovoga puta je u tome uspela i sada svi žele samo da ona i beba ostanu zdravi do porođaja!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna