Kloe Kardašijan je objavila da čeka drugo dete, a svi koji se čude što joj je stomak i dalje ravan treba da znaju da će dete roditi - surogat majka! 

Posle višegodišnjeg nagađanja, ona je konačno objavila da će njena ćerka Tru dobiti brata ili sestru. Beba je začeta u novembru, a Kloe se "zahvaljuje neverovatnoj surogat majci za ovaj divni blagoslov". To nije prvi put u porodici Kardašijan, budući da i sestra Kim ima decu tako rođenu.

Predstavnik za štampu jedne od slavnih sestara Kardašijan je, takođe, objavio molbu svima da joj "pruže privatnost" - našim rečima rečeno - da je ostave na miru. Kloe želi da se, kako kaže, fokusira na porodicu.

Otac deteta Tristan Tompson nije više u toj porodici. Vezu sa njim je Kloe prekidala i ponovo uspostavljala više puta, a onda su se u decembru prošle godine konačno razišli. Tristan je u januaru dobio dete sa drugom ženom.

kloe kardasijan cerka tru
Profimedia 

Potomstvo je već dugo bilo goruće pitanje za Kloi. Pre dve godine je odlučila da zamrzne jajne ćelije, a tražila je i od Tristana da donira svoju spermu. Ona je tada, u jednoj epizodi rijaliti programa, objašnjavala kako embrioni imaju bolju prognozu za preživljavanje nego jajne ćelije.

Već neko vreme se nagađalo da je sad jedan od tih embriona odabran da postane beba. Majka Kardašijanki, Kris Džener je, u jednom intervjuu to i najavila rečima: "Kod nas se to nikad ne zna".

kloe kardasijan kris dzener
Profimedia 

Svi se slažu da su Kloi i Tristan dobri roditelji mada više nisu ljubavni par. Tristan provodi dosta vremena sa ćerkom Tru i zajedno slave njene rođendane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna