Snežana Jeremić Nešković je prošla muke od kojih ožiljci ostaju zauvek - samo sedam dana nakon rođenja, njen sinčić Mihajlo je izgubio život. Borba za začeće poznata je hiljadama žena u Srbiji, a tuga od gubitka tek rođene bebe je nezamisliva.

"Bilo je to 2013. godine. Za mene je to godina sreće, nade, iščekivanja novog života i, naravno, silno željenog deteta", priča Snežana, koja je gledaocima trenutno najzanimljivija kao Vasilisa Smolenska u seriji "Igra sudbine". Glumica inače nastupa u Pozorištu na Terazijama, a u seriji igra opasnicu sa jakim ambicijama.

U privatnom životu joj danas ipak sve želje ispunjene, uprkos tragičnom iskustvu sa prvorođenom bebom. "Posle toga nam je trebalo tri godine da ožiljci zacele, da se odmorimo i krenemo u novu borbu, jer je vantelesna oplodnja velika mentalna i fizička borba. Ko to nije prošao, ne zna o čemu govorim", kaže Snežana.

Uz podršku supruga Predraga, kao i majke Pavice i prijatelja, krenula je dalje i pomoću vantelesne oplodnje rodila ćerku Juliju (4,5) i sina Viktora (3). Kaže da je želja za materinstvom bila ogromna i da je hrabrost nikad nije napuštala.

Danas joj je porodica na prvom mestu. " Provodimo kvalitetno vreme kad smo zajedno, mnogo pričamo, bez televizora i telefona. Kreativno i sadržajno. Radujem se svakom novom danu s njima i tome da su moji snovi ostvareni. Sve želje koje imam su one osnovne životne. Da smo svi zdravi i da su ljudi oko mene srećni, jer tako sam i ja srećna."

snezana jeremic neskovic
Instagram / snezananeskovicofficial 

Na poslovnom planu je veoma zadovoljna. "Sinhronizujem crtane filmove svaki dan, tako da se uloge tu nižu same od sebe, jedna za drugom. Uloga u seriji „Igra sudbine“ je jako lepa. Kao što su svi likovi u ovoj seriji bogati koloritom karaktera i osobina, takva je i moja Vasilisa Smolenski, jaka i moćna žena, sa opasnim ambicijama. Verujte, očekuje nas najuzbudljivija sezona do sada", ispričala je Snežana. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna