Ana Mihajlovski u oktobru će napuniti četrdeset godina, majka je troje dece, a na telu bi joj pozavidele i dvostruko mlađe devojke. Voditeljka se posle duže pauze vratila na male ekrane, a odlično se snašla u jutarnjem programu.

Da bi napravila mali predah i napunila baterije za nove radne pobede otišla je do Crnogorskog primorja sa sinom i ćerkama. Kako izgleda u kupaćem kostimu objavila je na Instagramu.

Zategnut stomak i vitke noge dokazuju da voditeljka vredno radi na svojoj liniji a komplimenti nisu izostali. Ana je nedavno otvoreno govorila o uvredama koje je dobijala na društvenim mrežama.

Ana Mihajlovski  u kupaćem kostimu
Instagram/Ana Mihajlovski 

"Zamislite da vam iz čista mira priđe osoba i kaže: ‘Gde si ti, nakazo, pošla tako gadna?‘ili zamislite sebe kako prilazite nekome tako. Ne ide? Naši realni životi ispreplitani su sa našim digitalnim životima. Mnogima od mreža zavise raspoloženje, dan, san, a često i kućni budžet. Znamo da to nije idealno, ali tako je kako je. Imam 39 godina i znam ko sam. Svesna sam svojih vrlina i mana, odrasla sam, stabilna i mogu reći prilično jaka osoba, ali dobro se sećam vremena kada to nije bio slučaj. Sećam se straha od svake emisije, jer znam šta me čeka posle. Sećam se neprospavanih noći, suza, pa i straha od izlaska na ulicu. Sve te ružne reči stalno odzvanjaju u glavi mlade osobe", započela je svoju ispovest Ana i priznala koliko je taj period života za nju bio težak.

"Sećam se teških životnih trenutaka, koje su javni komentari činili još težim. Sećam se i kako je to previše definisalo bar deceniju mog života: ‘Ružna je, glupa je, zubata je, ne zna da priča, ne zna da se ponaša, ne zna, ne zna, ne... ona ništa ne zna!‘ Naročito su bili potresni oni pasivno agresivni komentari, naizgled dobroćudni, koji vređaju svaki deo vašeg bića. Bilo je to teško vreme i ne stidim se toga", kaže Ana koja danas poptuno drugačije gleda na komentare koje joj upućuju na društvenim mrežama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa &Srećna