Nakon dve godine, u petak 29. jula, u ambijentu prelepe vile na Dedinju održan je šesti po redu Elle Fashion Dinner.

Ovaj sofisticirani događaj okupio je sedamdeset najuticajnijih žena iz sveta biznisa, mode, kulture i umetnosti u Srbiji.

Na samom početku večeri, v.d. glavne i odgovorne urednice brenda ELLE, Teodora Bogdanović, obratila se gošćama poželevši im dobrodošlicu i ističući da Elle Fashion Dinner ove godine po prvi put organizuje humanitarnu aukciju u saradnji sa eminentnim dizajnerima domaće modne scene i brendom Comma, koji su se velikodušno odazvali našem pozivu. Predrag Đuknić, Vesna Krcanović, Nina Rajak, Lily Tailor, Aleksandra Lalić, Budislava Keković, Dejana Momčilović, Peđa Nerić i brend Comma, predstavili su su svoje modele haljina svim prisutnim gošćama, dok je Boško Jakovljević svojim šarmom i spretnim voditeljskim umećem, atmosferu doveo do usijanja.

MRDJA LOVERS STUDIO ©2022 Elle Fashion Dinner

Izuzetno smo ponosni na saradnju sa nacionalnom fondacijom Nurdor, a sav prihod humanitarne aukcije biće namenjen za projekat izgradnje roditeljske kuće u Beogradu.

Generalni sponzor, niche lanac parfimerija Belodore, pobrinuo se da se prostorom širi neodoljiv miris Brenda Tiziana Terenzi, dok su fotografije rizorta Portonovi učinile da abmijent neodoljivo podseća na lepotu Jadrana, dok se UNIQA osiguranje pobrinulo da svaka dama ima svoj jedinstveni broj tokom aukcije. Kompanija Delta Motors i BMW brend su svojim najnovijim luksuznim modelima doprineli samom duhu događaja, a podršci se pridružila i kompanija Triple Jump Group. Da noć bude slađa, sve prisutne dame su mogle da uživaju u ukusima nezaobilaznog Beefeater džina, jedinog internacionalnog premijum džin brenda koji se i dalje destiluje u srcu Londona. Brend Comma pobrinuo se da hostese zasijaju u prelepim svečanim haljinama.

MRDJA LOVERS STUDIO ©2022 Elle Fashion Dinner

Oplemenjen ambijent i dekoracija koji ostavljaju bez daha delo su Bloom Design Studia, koji je svojom kreativnošću učinio Elle Fashion Dinner još elegantnijim, dok je gastronomski užitak restorana Legat 1903 na čelu sa šefom kuhinje Miloradom Božićem, damama predstavio najpoznatije internacionalne specijalitete.

MRDJA LOVERS STUDIO ©2022 Elle Fashion Dinner

Ostatak večeri, obeležio je i umetnik Oliver Katić sa svojim bendom, gde su gošće imale priliku da se opuste uz domaću i stranu evergreen muziku.

Elle je još jednom ukazao na moć ženske solidarnosti i saradnje, kao i na to koliko je bitno osvrnuti se oko sebe i ostaviti svet boljim nego što je bio.

MRDJA LOVERS STUDIO ©2022 Elle Fashion Dinner