Mihael Šumaher i Korina upoznali su se na jednoj žurci 1991. godine. Ona je tada bila u vezi sa Hajncom-Haraldom Frencen, koji se takođe bavio trkama, ali ga je Korina odmah ostavila zbog Mihaela.

Iako su mnogi mislili da je njihova ljubav samo marketinški trik, vreme ih je demantovalo. Mihael je prvi put postao svetski prvak Formule 1 samo tri godine nakon što je upoznao Korinu, a isti uspeh je ponovio i 1995. godine, kada je odlučio da ozvaniči ljubav sa svojom dragom. Privatnost nikada nisu delili sa javnošću, a u jednom od retkih intervjua Mihael je istakao da je srećan što je pronašao ženu koja ga u svemu prati.

"Nije tako lako naći partnera koji se bezuslovno prilagođava tempu mog života“, rekao je legendarni šampion Formule 1 koji je sa Korinom 1997. godine dobio ćerku Džinu Mari, a dve godine kasnije i sina Mika.

Bajkoviti život porodice Šumaher prekinut je 29. decembra 2013. godine. Mihael je tada zadobio povrede glave na skijanju, a u komi je bio sve do 2014. godine. Od tada se o njemu jako malo zna, sem stvari koje ponekad procure u javnost od strane njemu bliskih ljudi. Iako Korina nije napustila supruga i posvetila se njegovom lečenju mnogi ljudi koji su bili bliski legendarnom vozaču, optužuju je da krije istinu o Mihaelu. Vili Veber, bivši agent Mihaela Šumahera, tvrdi da njegova porodica ne dozvoljava da iko priđe Miahelu.

mihael sumaher korina
Profimedia 

"To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga", ispričao je Veber za "Gazetu delo Sport"  i istakao da porodica legendarnog  Nemca laže.

Korina se u medijima ne oglašava,  a izuzetak je napravila kada je nedavno primila nagradu u ime svog supruga.

"Mihael mi nedostaje svaki dan. Ali je ovde - drugačije, ali ovde. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je jak. Uvek smo bezbedno prolazili kroz njegove trke. Zbog toga sam bila sigurna da ima nekoliko anđela čuvara koji su ga pazili. Ne znam da li je to samo neka vrsta zaštitnog zida koji ste sami postavili ili je to zato što ste na neki način naivni - ali jednostavno mi nije palo na pamet da bi se njemu išta moglo dogoditi. Nikada nisam krivla Boga zašto se to sada dogodilo", rekla je supruga slavnog Nemca i istakla da oni Mihaela štite.

mihael sumaher
Profimedia 

"Pokušavamo da nastavimo kao porodica, onako kako bi se to dopadalo Mihaelu. Živimo zajedno kod kuće. Radimo terapiju. Činimo sve što možemo da mu učinimo bolje i da mu bude udobno. Nastavljamo sa životom: 'privatno je privatno', kako je uvek govorio. Veoma mi je važno što može da nastavi da uživa u privatnom životu što je više moguće. Mihael nas je uvek štitio, sada mi štitimo njega", rekla je Korina.

Pogledajte još fotografija Mihaela i Korine u galeriji ispod.

Profimedia Mihael Šumaher i Korina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna