Milica Todorović je dokaz da lepoj ženi sve lepo stoji, pa i po koji kilogram viška. Pevačica se ugojila tokom korone jer je stresan život i trčanje sa nastupa na nastup, zamenila potpuno drugim ritmom, bez žurbe i sa dosta slobodnog vremena. Opuštanje je uzelo svoj danak pa se pevačica, koje je oduvek bila mršava, ugojila.

Kada je na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu mnogima je bila jasno da je Milica ozbiljno počela da radi na svom izgledu. Trbušnjaci su bili isklesani, noge zategnute a linije besprekorna. Mnogi su pomislili da Milica ne izlazi iz teretane, ali situacija je malo drugačija. Da je zatrpana nastupma zbog kojih ne stiže da vežba otkrila je za portal "Lepa&Srećna".

 "Trenutno ne treniram zbog toga što mi je leto baš radno i 'živim na točkovima' i nemam vremena za trening ali pre početka letnje turneje sam imala personalnog trenera i sa njim sam vežbala", rekla je Milica koja je oko ishrane zatražile pomoć nutricioniste.

"Što se ishrane tiče, moj nutricionista je Ana Petrović i kod nje sam već par godina. Malo zabušavam i opustim se ali se brzo vratim na režim", rekla je Milica za naš portal i otkrila da je za njenu besprekornu liniju ipak zaslužan dobar metabolizam "Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo", bila je iskrena pevačica, koja je nedavno proznala da ima problem kao i većina žema. 

"Stomak mi ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene", rekla je nedavno Milica koja nije patila nikada je imala koji kilogram viška. 

"Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam seksi. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam", rekla je pevačica.

Milica je nedavno pokazala kako izgleda u bikiniju,a o snimku koji je objavila na svom Instagramu govorilo se danima.

Milica TOdorović  Instagram/milicatodorovicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna