"Ja dijete uopšte ne držim!" Ova izjava Seke Aleksić je zapalila društvene mreže, budući da se danima priča o tome kako odlično izgleda pevačica i to u provokativnim haljinama i kupaćem kostimu.

"Ja sam osoba koja ili ne jede ili jede", ispričala je Seka u novom storiju na svom Instagram profilu. "Kod mene nema dijete, ja nisam osoba koja podnosi režim bilo kakve vrste, naređivanje, uslovljavanja... nemoj mi ništa ne oduzimati što volim. Ja sam osoba koji voli da legne i uživa... ", priznala je Seka.

Nedavno je otkrila da je smršala osam kilograma i to, pre svega, zahvaljujući činjenici da je oslobođena pritiska dijete. Naime, njen muž Veljko se godinama borio da ona smrša. "On smatra da ja imam veoma lepe proporcije i da je šteta da se ugojim i da budem deblja", otkrila je za naš portal.

Međutim, ona nije uvek bila revnosna, pa je Veljko odlučio da digne ruke od insistiranja na njenoj ishrani. I tad se desilo - čudo! Seka je smršala. Muž je i dalje savetuje i želi da ona bude najlepša i najbolja.

Međutim, pevačica je priznala i da pristaje na sve da bi dobila dobru fotografiju pa je tako nedavno snimljena kako intenzivno vežba na raznim spravama. "Kad je sledeća Olimpijada, ja sam spremna", napisala je uz video snimak koji je dobio brojne pohvale.

Da zaista ume da bude "luda" kad je u pitanju slikanje, dokazala je i snimkom iz Trogira u kojem je na nastup došla - trotinetom!

"Ova glava je stvarno luda!!!", dodala je uz video klip. 

"Mi smo se ludo zabavljali i preko dana na trotinetu koji se desio veoma spontano. Onda je usledila ideja da se malo provozam i do kluba gde sam nastupala. Provela sam se fenomenalno, kao što vidite, ja se na turneji ludo zabavljam", napisala je Seka.

Priznaje je da je već mnogo neprospavanih noći iza nje. Preumorna je, ali i puna energije, tvrdi, a sigurno je za to zaslužna i njena nova kondicija! Zavirite u galeriju slika da vidite kako izgleda!

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna