Svaki slobodan trenutak između nastupa, Aleksandra Prijović provodi sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom, međutim pevačica ne krije da bi volela da češće viđa i ostatak porodice - mamu, tatu, baku i deku.

I dok je Aleksandra, otpočevši muzičku karijeru, život nastavila u prestonici, njeni najbliži ostali su da žive van Beograda, zbog čega pevačica nije u prilici svakodnevno da ih viđa.

Zbog toga već nekoliko godina unazad priželjkuje da organizuje njihovo preseljenje u glavni grad, ali joj to još ne polazi za rukom.

"Imam još uvek neostvarenu želju. Volela bih da mogu porodicu da preselim u Beograd, da su mi baš svi ovde. I tata sa ženom, mama sa mužem, i baka i deka. To pričam godinama unazad, ali nikako ne mogu da se dogovorim sa njima", rekla je Prija za "Grand Online", priznavši da ipak ne poseduje sve u životu, iako mnogi misle drugačije.

aleksandra prijovic mama borka
Instagram / borkamihajlovic1974 Aleksandra Prijović sa mamom Borkom

Kako je objasnila, njeni najbliži su navikli na život na selu, pogotovo baka i deka.

"Baka i deka su navikli na selo. Baka ne može bez svoje bašte, imaju obaveze, stalno imaju nešto. Te ne mogu da dođu zbog pilića, te zbog psa, i to me nervira jako. Tako da trenutno ne mogu da ih preselim, ali mislim da ću jednog dana uspeti u toj nameri", iskrena je bila Aleksandra.

Pevačica je nedavno otkrila i na koji način vaspitava naslednika Aleksandra, te priznala da je prema sinu stroga onda kada smatra da je to potrebno.

"Kada me ne sluša vičem na njega, šta ću. Trudim se da ne budem mnogo, ali znate i sami kakva su deca, idu dokle god mogu, nemaju granice", rekla je ona za "Republika.rs", i dodala da je njen suprug Filip drugačiji.

"Filip uglavnom bude super, neće da viče, ali kada jednom poludi onda je tu kraj", rekla je Prija.

Još fotografija Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pogledajte u galeriji ispod.

Nemanja Nikolić Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović na svadbi Đanijevog sina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna