Jelena Karleuša poslednjih nedelja prolazi kroz težak period nakon što je objavila da se razvodi od supruga Duška Tošića nakon 14 godina braka, a u jeku ovih dešavanja njenu porodicu je zadesila još jedna loša situacija.

Naime, Jelenina tetka Danijela Dmitrović, za koju je izuzetno vezana, objavila je na društvenoj mreži Fejsbuk da je pokradena dok je bila na poslu.

"Upravo su mi na radnom mestu ukrali tašnu sa svim dokumentima! Pozvala sam policiju", navela je Danijela u svojoj objavi i dodala:

"Zapamtite moje reči! Ovo je doba anarhije."

Danijela Dmitrović rođena je sestra pokojne Divne Karleuše, Jelenine mame, a pevačica je u više navrata isticala da joj je tetka uvek bila kao druga majka.

Veoma su vezane jedna za drugu, a Danijela je oduvek brinula o Jeleni, a potom i o njenim ćerkama Atini i Niki.

"Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna... Zajedno smo prošle mnogo, mnogo teških trenutaka u životu, ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog sveta Danče mio", poručila je Jelena jednom prilikom putem društvenih mreža.

Podsetimo, Jelena Karleuša je pre dve nedelje objavila da su ona i fudbaler Duško Tošić odlučili da stave tačku na brak dug 14 godina.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu", počela je Jelena tada svoje obraćanje i dodala:

"U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom, što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni."

Fotografije Jelene Karleuše i Duška Tošića iz vremena kada su bili srećan par pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša i Duško Tošić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna