Kada je upoznala svog sadašnjeg muža, Mina Milutinović (27) imala je samo 19 godina, dok je Nemanja tri godine stariji. Do upoznavanja je, neki bi rekli, došlo slučajno, dok bi drugi to nazvali sudbinom, budući da je Nedović tog leta 2014. godine boravio u Beogradu zbog povrede i baš tada upoznao ženu svog života.

"Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno", ispričala je ranije Mina za magazin "Gloria".

Vrlo brzo, manekenka je prihvatila Nemanjin način života, počela da pakuje kofere i da ga prati gde god je igrao.

"Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?'. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu", ispričao je svojevremeno Nedović za "Mondo".

Košarkaš je priznao i da je na početku veze bio veoma ljubomoran.

"Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo", iskren je bio tada Nemanja.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu, a prošlog vikenda venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

"Mi dugo već živimo zajedno, tako da kod nas nema nekih epohalnih promena nakon što smo se venčali. Najbitnije za brak jeste tolerancija, poverenje i davati prostor jedno drugom", rekao je pre dve godine nakon građanskog venčanja Nemanja Nedović, koji sada igra za Crvenu zvezdu.

Još fotografija Mine Milutinović možete pogledati u galeriji ispod.

Instagram/minamilutinovic Mina Milutinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna