Još od vremena kad je došla u grupu Magazin, oko izgleda Jelene Rozge se lome koplja. Govorili su joj da treba da poveća usta i suzi nos, a posebnu pažnju je oduvek privlačio njen dekolte.

Na poslednjem festivalu, izazvala je ponovo buru, jer se pojavila u izazovnom topu od čipke, u kojem joj grudi izgledaju veće nego ikad. Sada je Jelena objavila i video u kojem je zumiran gornji deo i reklo bi se da više ne može da se "vadi" na kvalitetan grudnjak.

Podsetimo, u jeku promocije jedne pesme 2017. godine, kad su objavljene njene slike i video klipovi sa izazovnim dekolteom, svi su pitali da li je ugradila silikone.

Tada je tvrdila da nije i da su njene grudi prave. Lepotu "V" izreza je objasnila izuzetno dobrim brushalterom.

I kasnije je davala izjave kako ima mnogo lepih devojaka koje su se unakazile operacijama. Prema njenim rečima, neverovatno joj je da roditelji poklanjaju rođenoj deci silikone.

Za "malu, plavu" se i još uvek priča kako njen izgled uopšte nije bio primaran kad su je birali za grupu Magazin. "Čim sam čuo kako se zove, primio sam je", govorio je Toni Huljić. "Tek kasnije sam je čuo kako peva. A kad sam je video, znao sam - to je to."

Ipak, možda je sada došlo vreme za promenu imidža i poboljšanje izgleda Jelene Rozge? Pogledajte video klip pa prosudite i sami... i uživajte u galeriji Rozginih slika.

Instagram / rozgajelenaofficial, Youtube/Printscreen/ ToxicTelevision Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna