Jelena Rozga je oduševila publiku na festivalu održanom u Splitu pre nekoliko večeri, a svi su primetili da sija posebnim seksepilom. Plavokosa lepotica se pojavila u crnom kompletu sa istaknutim grudima u crnom topu, a njen izgled i energija opet su podstakli glasine da je srećno zaljubljena.

Ne smiruju se priče o tome da je imala poseban odnos sa Ivanom Pažaninom, kojeg smatraju jednim od najpoželjnijih hrvatskih neženja. Sad je ovaj zgodni kuvar progovorio je o prirodi svog odnosa s Jelenom, u intervjuu za hrvatski Story.

ivan pazanin.jpg
Instagram / tjestenina_klara_maric 

"Ona je divna osoba, puna karaktera i osobnosti, pametna i velika radoholičarka. Ko god je njen prijatelj, ima veliku sreću u životu", rekao je Ivan.

Najjaču vatru u priči o Jeleni i Ivanu zapalio je lično Tonči Huljić, sa kojim Rozga sarađuje već decenijama. Kad  je gostovao u Ivanovoj kulinarskoj emisiji, spomenuo je kako je Jeleni "vreme za udaju", a drugi gost je dodao kako je baš i Ivan slobodan.

Od jedne šale, preko zajedničkog pića na kojem su ih uhvatili paparaci, do tajanstvenog odnosa koji oboje imaju prema svom ljubavnom životu - tek - priča je rođena.

Zanimljivo je da ni jedno ni drugo tada nije demantovalo vest da su u ljubavi. Samo je u jednom komentaru, u junu prošle godine, pevačica rekla da nije u vezi. Ona kaže da su njoj za ljubav neophodni "Odanost, poverenje i vera".

Da li je  Jelena Rozga u vezi sa kuvarom Ivanom Pažaninom
ATA Images/Antonio Ahel 

Otkako je 2017. godine raskinula sa Stjepanom Hauserom, čuvenim violončelistom, Rozga nije nijednog svog momka pokazala javnosti.

Svi kažu da je, kako godine prolaze, ona sve lepša - pogledajte i sami - u galeriji slika!

Instagram / rozgajelenaofficial, Youtube/Printscreen/ ToxicTelevision Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna