Nakon decenije ljubavi, pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen početkom 2019. godine objavili su da stavljaju tačku na brak.

Posle razvoda su ostali u prijateljskim odnosima i zajedno učestvuju u odgajanju ćerki Nine i Tee.

Nikola o bivšoj supruzi ima samo reči hvale, ističući na prvom mestu da je divna majka.

"Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumo se razveli. Ana je divna majka i veliki borac", rekao je Rađen u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

U medijima se mnogo spekulisalo o njihovom braku, a u nekoliko navrata pisalo se da je vaterpolista navodno bio neveran. Rađen, međutim, tvrdi da takvih skandala nije bilo.

"Za ljubav treba dvoje, ali i za razvod, tako da krivica je obostrana", rekao je on.

Sportista je posle kraha braka sa Anom sreću pronašao pored mlade pevačice Milice Ristić, sa kojom je u vezi već više od godinu i po dana. Kako kaže, nije izgubio veru u brak i ponovo bi stao na "ludi kamen", a otkrio je i da su njegova bivša supruga i sadašnja devojka u kontaktu.

Milica Ristić pokazala trudnički stomak
Mateja Stanisavljevic/ATAImages 

"Verujem u brak, ponovo bih se oženio. Sa Milicom mi je ljubav baš onakva kakva meni prija. Ana i Milica se znaju, čuju se, njih ćeš morati da pitaš kako komuniciraju, ja se u to ne mešam", rekao je Nikola u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Ane Kokić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/anakokicmusic Ana Kokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna