Prisetivši se detalja iz prošlosti, Milica Dabović ispričala je da su zbog loše finansijske situacije ona, njene sestre i brat tokom školovanja propuštali ekskurzije i maturske večeri.

"Nismo znali ni za maturske večeri, ni za ekskurzije. Iako smo bili dobri đaci, nismo imali da odvojimo novca za sve to. Mama je imala invalidsku penziju, a tata je radio u školi. Mi kao šestočlana porodica smo živeli od 320 evra, mada nikada nisam poželela ni da idemo na sve to jer je moja pažnja bila usmerena da postanem neko i nešto. Do pola noći sam igrala basket na terenu i zbog toga sam jedva čekala leto, to me je činilo najsrećnijom na svetu", ispričala je Milica Dabović u emisiji "Iz profila".

Ljubav prema košarci ona i sestre Ana i Jelica nasledile su od oca, koji je košarkaški trener.

"Čak je i najstarija sestra zbog tate odlučila da upiše košarku, ali nešto kasnije, sa nekih 14 godina. Od malih nogu sam želela da budem bolja od nje. Tata mi je kao maloj dao košarkašku loptu i rekao mi da odlučim, iako tada nisam bila svesna i nisam znala za šta ću se odlučiti. To je bila moja jedina igračka godinama. Sećam se teških vremena i odrastanja, u jednom momentu je tata prodavao sve iz kuće da bismo mi opstali", prisetila se Milica.

milica dabovic 6
ATA / Antonio Ahel 

Ipak, najveću zahvalnost, kako kaže, duguje majci.

"Mojima sam mnogo zahvalna na svemu, ali najviše mami. Ona nas je sve podigla i vaspitala baš kako smo danas vaspitani. Ponosna sam zaista! Skoro sam čitala svoje dnevnike i leksikone i sve što piše je da želim da budem srećna, najbolja i da se za moje ime čuje, ali i dan danas je tako", iskrena je bila Milica Dabović, koja je danas mama dečaka Stefana, koji će u decembru napuniti pet godina.

Milica pored sebe duže vreme nije imala emotivnog partnera, a onda je nedavno javnosti predstavila novog izabranika, biznismena Vanju Ćorića.

"Vanja me je osvojio dobrotom. Dugo smo se družili pre nego što smo započeli vezu, a onda smo se dogovorili da iz Ciriha, gde on živi, do Herceg Novog, a potom do Beograda, dođemo motorom. Moja velika želja je da motorom proputujem svet", rekla je pre nekoliko dana za naš portal Milica, koja je dodala i da joj je ipak najvažnije kako je Vanja prihvatio njenog sina Stefana.

"Voli Stefana više nego mene, a to je sada pokazao kada smo bili na moru", rekla je Milica.

Prve zajedničke fotografije Milice Dabović i njenog novog dečka pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Dabović prvi put u javnosti sa novim dečkom Vanjom Ćorićem

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna