Afera "Provereno", kako su je mnogi nazvali, poslednjih nedelja uzdrmala je estradnu scenu nakon što su se Milica Pavlović i Ana Nikolić posvađale oko istoimene pesme.

Naime, autor ove numere, tekstopisac i kompozitor Dragan Brajović Braja, pesmu je najpre ponudio Ani, koja je snimila demo verziju, koja je zatim osvanula na Jutjubu.

Međutim, Ana je ipak odustala od kupovine, a pomenutu pesmu kupila je Milica, koja ju je objavila na svom najnovijem albumu. Ana Nikolić je, ipak, nakon toga počela da na nastupima izvodi numeru "Provereno", ali ne u Miličinoj, već u svojoj verziji, zbog čega je Pavlovićeva najavila tužbu. 

Milica Pavlović i Ana Nikolić
Instagram/Ana Nikolic, Instagram/senoritamilica 

Ovaj sukob podelio je estradnu scenu, budući da su određene kolege stale na Miličinu, a pojedine na Aninu stranu. To je dovelo do toga da se odnosi Milice Pavlović sa određenim koleginicama promene, budući da im je Pavlovićeva zamerila što je nisu podržale.

Među njima su Rada Manojlović, Andreana Čekić i Katarina Živković, koje su zauzele Aninu stranu.

"Kažeš, nisi znala da li je demo neko namerno ili slučajno pustio u etar i da si iz tog razloga ćutala? A ako ti kao izvođač nisi znala, kako onda očekuješ da mi, kao tvoje kolege, to znamo i da se mačujemo i prepucavamo umesto tebe, koja sve vreme ćutiš i čekaš emisiju kod Amidžića, ne bi li nas prozvala i uvredila, te iste kolege koje i sama nikada nisi podržala, a vrlo dobro znaš da si uvek imala maksimalnu podršku sa moje strane! Mislim da je ovde kristalno jasno koga treba da bude sramota, draga moja sugrađanko. Želim ti svu sreću u karijeri i životu", poručila je tada Kaća Živković Milici, a njeno mišljenje deli i Rada Manojlović.

Milica Pavlović postala vegetarijanka i sa kojim koleginicama se druži
Youtube/Printscreen/Pink 

"Kako i zašto se te stvari događaju, je niz spleta okolnosti, a najviše je do autora, logično. Samo hoću da kažem, te stvari se i te kako dešavaju, a ovo što dotična radi vređanjem svih nas, dramaturgijom i otpraćivanjem sa mreža, očekivanjem da svi vodimo njen rat, e to je jedna velika nebuloza. Niti bih komentarisala da me nije lično dotaklo, jer sam budala koja je prijateljski postupala prema njoj. Nikad više", navela je Rada.

"Već nedelju dana udružilo se 10 mojih koleginica da me opljuju, Rada, Čekić, Živković... Nikada ništa loše o njima neću reći, jer ja nisam takva. Ne želim da bude normalizovano to da se neko seti jednog demo snimka i da to objavi posle mene, koja sam platila i kupila pesmu", rekla je nedavno Milica Pavlović tim povodom.

S druge strane, poznato je da je sa nekoliko kolega sa estrade Milica Pavlović veoma bliska. Prva među njima je Jelena Karleuša, a njih dve se već godinama druže i javno podržavaju.

Milica je u dobrim odnosima i sa imenjakinjom Milicom Todorović, ali i sa kolegom Sašom Matićem, sa kojim je snimila i duet.

Dobra prijateljica pevačice je i glumica Dragana Mićalović, sa kojom je počela da se druži još u rodnom Leskovcu, mnogo pre nego što su obe postale deo javnog sveta.

Još jedan potez popularne pevačice koji je u poslednje vreme privukao pažnju tiče se njenog načina života. Milica je, naime, nedavno otkrila da je već neko vreme vegetarijanka, ali da o tome nije želela da govori javno, kako bi izbegla negativne komentare.

"Želim da doprinesem svom telu i da se što manje umaram, kao i da ne posećujem bolnice. Zbog toga već duži vremenski period ne konzumiram meso, o čemu nisam želela ranije da govorim da ne bude da sad ja tu nešto pametujem... Da kažu: 'Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak, a sad ovo priča'", rekla je Milica tada i dodala:

"Vodim računa o zdravlju počevši od toga, pa sve do toga što sam pre pet-šest godina probudila to stanje svesti da treba da pomognem sebi, kako zbog prirode svog posla i toga što želim da što duže trajem u njemu, tako i zbog toga što želim da trajem kao ljudsko biće i da što duže budem zdrava i lepa, koliko god je to moguće."

Još fotografija Milice Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram / senoritamilica Uloga u filmu "Pevačica" donela joj je novo iskustvo!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna