Negativni komentari koji stižu na Miličinu adresu uglavnom su na račun njenih izdanja na plaži, a pratioci su joj u više navrata poručivali da smatraju da takve fotografije ne priliče jednoj majci.

Iako se uglavnom ne osvrće na negativne reakcije, sportistkinja je ovog puta odlučila da odgovori javno, te je poručila da smatra da nema čega da se stidi.

"Shvatite jednu stvar koju ja nikada u životu nisam radila. Kada me (nekoga) vređate, pišete ružno, ostavljate pogrdne komentare, spominjete mi sina, proklinjete, to samo govori o vama, a ne o meni. To samo priča koliko ste jadni, iskompleksirani, isfrustrirani i koliko nemate svoj život. Koliko ste zločesti! Možda ga i imate, ali on je baš pravo nezadovoljstvo, niste srećni ni ispunjeni! Ipak, meni je to najvažnije, biti srećna i zdrava, isto mislim za svog sina i za svoje najbliže, porodicu i prijatelje koje baš volim bez rezerve, a mislim i za vas!", počela je Milica svoje obraćanje. 

"Nikoga ne komentarišem dok ga dobro ne upoznam, nikoga ne osuđujem dok god smatram da postoji šansa da se promeni, ne ćutim kada me neko izda i prevari, mrzim nepravdu, a na laži vadim oči, to su moji stavovi i principi. Valjda sam svašta nešto prošla u životu, ali nikada nisam upirala prst u nekoga jer sam uvek polazila samo i isključivo od sebe! Treba tonu brašna pojesti s nekim da bi mogao znati nešto. Niko ne zna koliko je teško u nečijoj koži... Postavljaću slike kakve ja želim i to ću raditi ponosno, kao majka jednog dečaka, da, koji vrlo dobro zna ko sam i odrastaće u tom saznanju. Svačije vreme će proći, pa tako i moje. Ja želim da ugrabim ovo malo života i dišem punim plućima! Imam želje, ciljeve, borim se, nikada ne odustajem, a nisam ni savršena! Pa ko je? Imamo svi svoje mane i vrline! Ne krivite mene za vašu zlobu i ogorčenost. Želim vam mir i spokoj, želim vam ovo što ja imam danas. Ne stidim se svojih godina, ni svog tela, ni svojih postupaka, to mi je najvažnije", zaključila je košarkašica.

Milica Dabović objasnila sinu Stefanu gde mu je otac
Foto: ATAIMAGES/ANTONIO AHEL 

Milica je, inače, nedavno govorila o tome da ne voli kada je zovu samohranom majkom, kao i da joj za sina nije teško da se bori na bilo koji način.

"Ne volim kad za mene kažu da sam samohrana majka, svašta sam prošla i na terenu i van terena, žrtva sam fizičkog nasilja... Luda sam! Pre neki dan sam rekla da sam budala, ali uvek sam ustajala posle svakog poraza. Sad shvatam koliko neke sitnice čine život i da su neke male stvari neprocenjive, to ranije nisam shvatala. Imam energije za sve, nije mi teško da se borim, ne samo za svoje dete, već i za drugu decu, trčim po ulicama i skupljam novac onome kome je potreban za lečenje, stvarno to volim i nije mi teško", rekla je nedavno za emisiju "Premijera Vikend Specijal" Milica, koja sama odgaja sina Stefana, koji će ove godine proslaviti 5. rođendan. 

Neka od izdanja Milice Dabović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Izdanja Milice Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna