Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Oni su jedno drugom neizmerna podrška, što je Ivan još jednom dokazao kada je bodrio suprugu pred nastup s nastup sa velikim Andreom Bočelijem.

"Najviše su me smirile reči mog muža. Kada je video koliku tremu imam, rekao je da sklonim svu slavu na stranu koja dolazi sa tim glasom, misleći na maestra Bočelija. Šta je ono zajedničko što vas dvoje imate. To je dar od Boga. Kada mi je to rekao, potpuno me je smirio. On je time hteo da kaže da smo svi ljudi", ispričala je pevačica gostujući u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" televiziji. Ivan je priznao da je na suprugu neizmerno ponosan uvek, a ovoga puta posebno. 

Ivan i Jelena Tomašević počeli da se viđaju 2008. godine, ali on je bio zaljubljen u nju mnogo pre prvog susreta, kada ju je prvi put video na televizijskom ekranu dok je na Beoviziji pevala pesmu "Jutro"

"Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine", napisao je pre nekoliko godina na Instagramu Ivan.

Jelena i Ivan su vezu započeli 2008. godine, ali ljubav su krili od svih. Nakon godinu dana pisalo se da su imali velike razmirice i da su raskinuli, što je bilo i potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

"Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam", bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.

Brzo su shvatili da jedno bez drugog ne mogu, pa su ljubav obnovili. Ivan je Jelenu ubrzo zaprosio, a za njenu ruku nije morao da pita Jelenine roditelje, već malu bratanicu.

"Jelenina bratanica Đurđa je imala dve godine. I bila je glavni čuvar svoje tetke. Kada sam došao da molim za Jeleninu ruku, nisam je tražio od njenog oca i majke, nego od Đurđe. Mala je bila ozbiljan igrač",  prisetio se Ivan.

Na večnu ljubav zavetovali su se krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Sledeće godine ostvarila im se najveća želja, postali su roditelji ćerke Nine. 

Par je uspeo da sačuva ljubav od svih izazova i ne kriju da bi voleli da imaju još jedno dete.

Pogledajte još fotografija Jelene i Ivana u galeriji ispod. 

Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram, Instagram / ivanbosiljcicofficial Ljubav i brak dvoje popularnih umetnika nisu uvek van opasnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna