Brak Vesne i Đoleta Đoganija, koji je važio za jedan od najstabilnijih na našoj javnoj sceni, nedavno je uzdrman pričama o denserovom neverstvu. Par je probleme uspeo da prebrodi, a Vesna je otkrila kako uspevaju da reše nesugalsice.

"Istu stvar sam primenjivala i u priči sa mojim Đoletom, ali i on sa mnom. Uvek jedno drugom otvoreno kažemo šta nam ne odgovara i zbog čega, razgovaramo otvoreno i o tome kako se osećamo oboje u svakoj situaciji, a danas generalno partneri ne pričaju", rekla je Vesna i otkrila kakav je zapravo njen suprug.

"Ja imam Đoleta koji je Rak u horoskopu, znači preemotivan je i prezatvoren tako da ja realno nikada ne znam koliko je sati kod njega. Zato ja očekujem da mi on sve kaže, ali moram da priznam da se dosta promenio zbog mene. Od kada smo krenuli tako o svemu da pričamo mi više nemamo problema", otkrila je pevačica za "Grand online", a nedavno je otkrila da uživa u mali znacima pažnje kojima njen suprug neretko začini njihov odnos.

"Veoma često me iznenadi, čak nevezano za praznike. Svaki put kad vidi da mi se nešto dopada ili proceni da mi baš to nešto treba, on mi kupi", ispirčala je Vesna kojoj, kako je jednom prilikom rekla, mnogo znače saveti koje joj suprug daje.

undefined
Printscreen/ YouTube Kontra Show 

"Ja ne pričam toliko sa svojim drugaricama, porodicom i sestrama kao što pričam sa Đoletom. On je svašta proživeo i doživeo, pa mi ta njegova mudrost često bude od koristi. Mada, ima mnogo situacija i kada ja njega ne slušam uopšte, nego sebe i svoj osećaj i intuiciju, furam po svom, na primer kada je reč o TikToku, iako on to nikada ne bi radio",  istakla je Vesna, ali i dodala da ipak zna kada teba da "prikoči".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna