Čuveni Andrea Bočeli u petak, 22. jula, održao je koncert u Beogradu, a čast da deli scenu sa njim imala je Jelena Tomašević.

Pevačica je i dalje pod utiskom nakon što je bila gošća na koncertu slavnog tenora.

"Ogromna mi je čast i radost, ali još uvek i ogromno uzbuđenje zbog svega što se desilo. Sve mi deluje kao neki san. Čini mi se da nikada ovoliku količinu podrške i ljubavi nisam dobila od kolega, novinara i ljudi koji prate moj rad. Nekako su me svi doživeli kao svog najrođenijeg i kao da sam predstavljala svoju zemlju sad", rekla je Jelena Tomašević gostujući u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" televiziji.

jelena tomasevic andrea boceli
ATA / Antonio Ahel 

Jelena je priznala da je imala veliku tremu, kao i da ju je smirio suprug, glumac Ivan Bosiljčić.

"Najviše su me smirile reči mog muža. Kada je video koliku tremu imam, rekao je da sklonim svu slavu na stranu koja dolazi sa tim glasom, misleći na maestra Bočelija. Šta je ono zajedničko što vas dvoje imate. To je dar od Boga. Kada mi je to rekao, potpuno me je smirio. On je time hteo da kaže da smo svi ljudi", ispričala je pevačica.

Jelenu Tomašević smirivao muž Ivan Bosiljčić
Foto: Aleksandar Jovano Author: Aleksandar Jovanovic Cile Description: Klub Sinema promocija albuma Jelena Tomasevic Ivan Bosiljcic Software:Adobe Photoshop CC 2014 (Windows) Created: 2015:11:05 21:45:50

Jelena Tomašević objasnila je i kako je došlo do toga da baš ona bude gošća na Bočelijevom koncertu.

"Oni imaju svoju gošću, opersku divu Kristinu. Mada praktikuju u pojedinim zemljama da pozovu pop pevačicu kao specijalnu gošću. Tako da su organizatori Belgrade river festa, dve divne dame Biljana i Jelena, poslali moje tri muzičke numere - "Jutro", "Melanholiju" i "Gde si bilo jare moje". Sutradan je stigao mejl da oni potvrđuju moje učešće i da odgovaram njihovom profilu koji je potreban. U kući je nakon toga bilo ogromno slavlje", s ponosom je istakla Jelena.

Na beogradskom koncertu desio se i presedan, budući da je Jelena Tomašević izvela dve pesme sa maestrom Bočelijem, dok je inače praksa da gošće na njegovim koncertima izvode po jednu pesmu. Jelena je navela da jeste bila privilegovana i da joj je zbog toga velika čast.

U publici su na Bočelijevom koncertu bile brojne poznate ličnosti, a ko se sve našao u prvom redu pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Poznati na Bočelijevom koncertu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna