Ivana Pavković i Petar Mitić željno iščekuju dan kada će postati roditelji još dva dečaka. U njihovu porodicu stižu blizanci, a par se uveliko priprema za dolazak naslednika. Buduća mama se oseća sjajno, i ovu blizanačku trudnoću podnosi bolje nego prvu. Imena za braću odabrao je sin Vujadin.

"Sin je najuzbuđeniji. Naravno, prvo dete ume da bude ljubomorno, vodimo računa o tome. On nikada nije bio ljubomoran, generalno je jako dobar i jako se raduje", ponosno kaže Ivana kojoj je u septembru termin za porođaj. Vest da u porodicu stiže dvostruki blagoslov i Ivana i Petar dočekali su iznenađeno.

 "Bili smo u šoku sigurno 2-3 dana. Neki kažu da je nasledno, ali mi kada smo čačkali i ispitivali familiju isprva niko nije imao, ali smo posle našli babu neku njenu. Bilo je tako što je ona sama išla na kontrolu zbog korone. Ja spavao, ona me budi i kaže: 'Imaćemo bebe' a ja gledam i kažem:'Pa ko je još trudan?', kaže: 'Samo ja'", rekao je za "Blic" Petar, dok je Ivana otkrila da u isto vreme i plakala i smejala se.

"Mene su obuzele neke emocije, strah...Bukvalno sam u jednom trenutku i plakala i smejala se. Bila sam u nekom pozitivnom šoku. Ja sam bila sigurna da su dečaci, a Petar je priželjkivao da će makar jedno biti devojčica. Izgleda nam je suđeno, sa njegove strane su svi muški", rekao je Mitić i istakao da je za njih brak svetinja.

"Nekada je razvod bio sramota. Nekada se mnogo više ispaštalo, trpelo, nebitno da li je žena ili muškarac. Činilo se sve da se brakovi sačuvaju, pričam za generacije naših roditelja. Danas je to postao trend, brak je kao veza. Mi se držimo da je brak svetinja, jednostavno moraš da se boriš ", rekao je Petar.  

Ivana Pavković i Petra Mitića zbližilo je takmičenje “Zvezde Granda”. U brak su stupili 2016. a godinu dana kasnije postali su roditelji.

Pogledajte još fotografija Ivane i Petra u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Ivana Pavković i Petar Mitić čekaju blizance

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna