Nijedan kraj braka nije lak, a posebno ako za njega zna čitava javnost. Momčilo Bajagić Bajaga nikada nije voleo da eksponira svoj privatni život, a uvek je želeo da se predstavlja samo kroz svoju muziku.

Znalo se da je u dugogodišnjem braku sa Emilijom sa kojom ima sina Marka i ćerku Anđelu. Za ovaj bračni par nikada nisu vezivani skandali, niti su bili poznati bilo kakvi detalji iz njihovog zajedničkog života. Muzičar je jednom davnom prilikom ispričao da se njihov sudbonosni susret desio u autobusu.

"Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o’ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali",  istakao je muzičar u jednom intervjuu za "Novosti".

Zato je vest da se razveo od supruge Emilije posle 33 godine braka mnoge šokirala. Zašto je okončana ljubav duža od tri decenije nije poznato, ali izvor blizak muzičaru tvrdi da on sa suprugom ne živi od 2019. godine.

"Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živeli zajedno. Verovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podneli zahtev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju. To se se desilo u maju 2021. godine, kada je bilo poslednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak", navodi za "Kurir" sagovornik blizak muzičaru.

Muzičar je uprkos pravilu da o privatnom životu ne govori za "Avaz" potvrdio da je njegov brak završen i rekao nešto što je mnoge iznenadilo.

"Nikad nisam pričao o privatnom životu... I, eto, vidite da je razvod bio pre više od godinu i po, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisećao", rekao je Bajaga, a mnogima se na portalima i društvenim mrežama ova njegova izjava nije dopala.

Pogledajte još fotografija Bajage i njegove bivše supruge u galeriji ispod.

Kurir / Damir Dervišagić, Kurir / Marina Lopičić Razvod braka posle decenija ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna