Čitav svet prati kraljevsku ljubavnu priču koja se već 11 godina odvija pred našim očima - od venčanja koje je bilo planetarni spektakl, Kejt Midlton i princ Vilijam dozirano prikazuju javnosti svoju intimu.

Neke stvari nikad ne iznose pred medijima, a posebno one koje se tiču dece - princa Džordža, Šarlot i Luja. Utoliko su svima još zanimljivije pojedinosti koje insajderi prepričaju, a baš takve su porodične diskusije o tome ko od njih liči na Kejt, a ko na neke druge članove porodice.

princ dzord luj i sarlot
Profimedia 

Prva meta interesovanja je, naravno, princ Džordž, kao budući kralj. Kako raste, sve je sličniji ujaku svog oca - Čarlsu Spenseru. Podsetimo, erl Spenser je mlađi brat pokojne Lejdi Di.

Zatim je tu jedina ćerkica - princeza Šarlota. Mada su svi priželjkivali da liči na princezu Dajanu, svoju baku koju nikad nije upoznala, sad je najčešće porede sa kraljicom Elizabetom, ali i sa lejdi Sarom Četo.

A najmlađi i najslađi, Luj i dalje čeka da se napravi konsenzus oko njegovog izgleda. Zasad ga najviše porede sa dedom, Majklom Midltonom, na koga i mama Kejt pomalo liči. Zato ne čudi što je i vojvotkinja, navodno, izjavila kako - od sve dece, on jedini liči na nju. Pa - procenite sami! Slike su u galeriji, sličnost je lako uočljiva!

Profimedia Ko na koga liči

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna