Mada žive u srcu Londona,Kejt Midlton i princ Vilijam uživaju u bašti koja podseća na pravi raj. Njihovo troje dece - sinovi Džordž i Luj, kao i ćerka Šarlot imaju na raspolaganju dvorište iz snova - deo parka Kensingtonske palate.

Njihov vrt je uređen u udubljenom terenu, onako kako je to želela Lejdi Dajana. Tri fontane donose čaroliju zvuka i svežinu vode, a leje crvenog, ljubičastog i ružičastog cveća uređene su kao "odjek" ivica četvrtastog jezerca.

Princeza Dajana je veoma volela ovo dvorište, pa je ono dodatno uređeno pred godišnjicu njene smrti, 2017. godine. Tada su dodate cvetnice u pastelnim bojama, kakve je i ona volela da nosi, a njoj za uspomenu, bašta je dobila ime Beli vrt.

kejt midlton
Profimedia 

Te godine su baštovani odabrali mnoštvo belog cveća - narcise, bele rade, bele lale. Na ovom mestu je toliko simbolike i lepote da su čak i Megan Markl i princ Hari odlučili da ovde objave svoju veridbu. Mada je bio novembar, zahvaljujući neobičnim terasastim nivoima, ova bašta je zadržala svoju lepotu.

megan markl princ hari 0356260150.jpg
Profimedia 

Zavirite i vi u galeriju slika i pogledajte sa koliko ljubavi i truda je vrt osmišljen!

Youtube / Historic Royal Palaces Čarobna bašta Kensingtonske palate

Izvor: Lepa&Srećna