Divna vest koja je oduševila  Kejt Midltonbila je razlog za veliko slavlje, ali o njemu ovih dana supruga princa Vilijama ipak nije ništa pričala u medijima. Njena sestra Pipa je donela na svet treće dete, pa su prinčevi Džordž i Luis i princeza Šarlot dobili još jednu sestricu.

Trudnoća je dugo sakrivana od javnosti, a beba je rođena u čuvenom porodilištu "Lindo", gde se porađala i Kejt. 

Ovo je šesto unuče za ponosne roditelje buduće kraljice - Kerol i Majkla Midltona. Leto velikih promena za Kejt Midlton i njenu porodicu se tu ne završava.

Najavljeno je i da će se Pipa sa mužem i decom doseliti u blizinu Vindzora. Tamo će svoju bazu prebaciti i Kejt i Vilijam. 

Sve je usmereno na potrebe dece - Džordž ovog jula puni devet godina i upisaće ga u jednu vindzorsku školu. Šuška se da je za porodicu Kejt i Vilijama obezbeđena čuvena vila Adelejd, ali zasad palata to nije potvrdila.

pipa midlton
Profimedia 

Pipa i njen muž Džejms Metjuz već imaju dvoje dece - sina Artura, rođenog 2018. godine i ćerku Grejs, sa kojom se Pipa porodila prošle godine. Kratak period između dva porođaja je, izgleda, bio sasvim dovoljan da se oporavi budući da izuzetno vodi računa o svojoj fizičkoj kondiciji. Kejtina sestra se sprema i da postane magistar fizičkog sporta i vaspitanja. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna