Jelena i Novak Đoković vaspitavaju decu po modernim pravilima - mama Stefana i Tare naglašava da su oni prva generacija u njihovim porodicama koja ne dobija batine. Sin i ćerka rastu okruženi ljubavlju i pažnjom, pa je sada Jelena objavila i slatku sliku sa plaže na kojoj uživa s Tarom.

"Poljupci? U milijardama, dok još može, a i ko broji", napisala je, a prevod na engleskom pokazuje još preciznije šta je Jeca htela da kaže - "dok mi je još dozvoljeno". Posle burnih dana na Novakovim takmičenjima, naročito na Vimbldonu, došlo je i vreme za uživanje na moru.

Brojni komentari pokazuju da roditelji odlično razumeju njene emocije. "I moja ćerka Ema ima skoro osam godina, baš kao Stefan, i ponekad mislim na taj dan kad mi više neće dozvoljavati da je ljubim i mazim, pa zato sad želim sve te slatke poljupce".

Psiholozi kažu da je odbijanje roditeljskih poljubaca prirodna faza u razvoju deteta. Baš kao što više ne želi samo da sedi u roditeljskom krilu i trudi se da se izmigolji i krene u istraživanje okoline, tako od nekog trenutka u odrastanju voli i da se oseti nezavisnim i "velikim".

Nije nemoguće da je Jelena već prošla kroz ovu fazu sa Stefanom pa zato zna šta je čeka i uživa dok Tara još ne dođe do nje!

"Jes vala. Uskoro će biti "nemoj da me ljubiš, ne mogu sad..." Ima dete svoja posla... Al, ima leka i za to. Nole bi se posebno obradovao novom članu koji ne zna odbranu...Navijamooo", napisala joj je jedna obožavateljka.

Izvor: Lepa&Srećna