Saša Kovačević  iza sebe ima brojne hitove, popularan je, mnoge devojke uzdišu za njim, a ono što je najvažnije, on je srećan u ljubavi pokraj lepe Zorane Tasovac. Zato svoj 37. rođendan slavi puna srca. Mnogo puta je isticao da njegova voljena nije ista kao druge devojke. Osvojila ga je lepotom, ponašanjem i pristojnošću, ali i stavom koji nije uobičajen.

Iako bi mnoge dame jedva dočekale da pokažu da su baš one ukrale srce popularnom pevaču, Zorana nije želela da se eksponira u medijima, pa su u početku skrivali vezu. Saša je to prihvatio, ali od trenutka kada su se zajedno pojavili prvi put u javnosti,oni se ne razdvajaju.

"Moram priznati da je Zorana moja najveća podrška, ali i najoštriji kritičar. Skoro uvek kada nastupam u Srbiji ona ide sa mnom. Izvanredno se slažemo i super funkcioniše zajednički život, ali kada je karijera u pitanju, imamo različita mišljenja", rekao je nedavno Kovačević.

Pevač je Zoraninu ćerku Iskru, iz braka s Bogdanom Srejovićem - koji je inače bio u vezi sa Cecom Ražnatović - prihvatio kao svoje dete. I ne krije da mu je velika želja da postane otac.

Saša Kovačević slavi rođendan
Instagram/SasaKovacevic 

"Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo. Verujem da kada se desi pravi trenutak, desiće se i to", rekao je Saša jednom prilikom.

Za ulogu oca je spreman, pa mnogi samo iščekuju vest da je Zorana trudna ili da su vezu podigli na viši nivo i otišli pred oltar. 

"Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako", rekao je nedavno za "Informer" Saša.

Pogledajte još fotografija Zorane i Saše u galeriji ispod.

Instagram/SasaKovacevic Saša Kovačević i Zorana Tasovac u vezi su već četiri godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna