Kada se Ivanka, ćerka bivšeg predsednika Amerike udala za Džareda Kušnera mnogi su prokomentarisali da je on zet koji priliči Trampovima. Obrazovan, bogat i uticajan bio je idealan za Donaldovu mezimicu.

On je bio savetnik Donalda Trampa u Beloj kući tokom njegovog mandata, a niko nije znao kakvu tešku borbu za zdravlje je vodio daleko od očiju javnosti. Džared Kušner je napisao memoare u kojima je otkrio  da se borio sa rakom štitne žlede dok je služio predsedniku. 

"Dok sam se spremao da otputujem u Teksas gde bih prisustvovao otvaranju fabrike Luis Viton, lekar Bele kuće, Šon Konli mi je rekao: 'Stigli su rezultati vašeg testa. Izgleda da imate rak. Morate odmah da zakažete operaciju', prisetio se Ivankin suprug razgovora sa lekarom iz Bele kuće Šonom Konlijem u oktobru 2019. godine. Kušneru je rak otkriven rano, ali je ipak značajan deo štitne žlezde otklonjen, zbog čega se plašio da bio to moglo da utiče na njegovu sposobnost govora. Bilo mu je veoma važno da javnost ne sazna za njegovu borbu za zdravlje, jedino je Ivanka znala celu istinu.

"Zakazao sam operaciju dan pre Dana zahvalnosti. Tako bih propustio najmanje vremena u kancelariji. Moje odsustvo bi moglo proći i nezapaženo. Tako sam hteo. Ovo je bio moj lični problem, priča koja nije bila za javnost. Kada sam razmišljao o tome, podsetio sam se da je to u rukama Boga i lekara i da je sve što se desilo van moje kontrole", napisao je Kušner i otkrio da je predsednik ubrzo saznao za njegovu bolest.

"Dan pre operacije, Tramp me je pozvao u Ovalni kabinet i naredio svom timu da zatvore vrata", rekao je Kušner.

"Da li si nervozan zbog operacije?" pitao ga je Tramp.

Kušner je pitao svog tasta otkud zna.

"Ja sam predsednik", odgovorio je Tramp. "Ja znam sve."

"Razumem da želiš ovakve stvari da zadržiš za sebe. Bićeš dobro. Ne brini za posao. Sve je pokriveno," rekao mu je tada Tramp.

Džared Kušner imao rak štitne žlezde
Profimedia 

Ivanka i Džered prvi put su javno viđeni zajedno 2007. godine na koncertu grupe "Maroon 5". Kada su napokon potvrdili svoju vezu, pojavili su se zajedno ruku pod ruku na Nedelji mode u Njujorku. Ivanka je njihov prvi sastanak opisala rečima  "Najbolji posao koji smo ikada sklopili". Upoznao ih je agent za nekretnine koji je smatrao da bi mogli dobro da sarađuju ali to se završilo tako što su se zaljubili.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna