Ivana Tramp, prva žena bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, preminula je juče u svom domu u Njujorku. U besvesnom stanju pronađena na dnu stepeništa svoje kuće na Menhetnu, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da krene kod frizera. 

Policijski zvaničnik je u izjavi za Daily News istakao da sve ukazuje na to da je smrtno stradala padajući niz stepenice, nakon što je, pretpostavlja se, doživela srčani udar.

"Naša majka je bila neverovatna žena, snažna u poslu, sportistkinja svetskog ranga, blistava lepotica i brižna majka i prijatelj. Ivana Tramp je bila borac. Pobegla je iz komunizma i prigrlila ovu zemlju. Učila je svoju decu hrabrosti i čvrstini, saosećanju i odlučnosti“, stoji u zvaničnom saopštenju porodice.

"Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan",  kratko je rekao Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke u blizini Central Parka.

Od Ivane se oprostila i ćerka Ivanka koja je potpuno slomljena zbog majčine smrti.

 "Srce mi je slomljeno zbog smrti moje majke. Mama je bila brilijantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom je svom delovanju pokazala snagu, upornost i odlučnost. Živela je život punim plućima i nikada nije propuštala priliku za smeh i ples", napisala je slomljena Ivanka.

Ivana je bila prv Trampova supruga i zajedno imaju troje dece - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika Trampa. U braku su bili sve do 1992. godine.

Osim za Donalda, Ivana Tramp udavala se još tri puta, a njeno bogatstvo procenjivalo se na 70 miliona dolara.

Pogledajte još njenih fotografija u galeriji ispod.

Profimedia Ivana Tramp

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna