Već godinama se piše da sestre IndiEdita Aradinović nisu u dobrim odnosima. Govorilo se o porodičnim raspravama, svađama, a njihove prepirke na društvenim mrežama bile su javne. Čak se u jedom trenutku Indi "odrekla" svoje mlađe sestre.

"Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi  nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna.  Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu", napisala je svojevremeno na svom profilu na Instagramu, a sada priznala da se nada da će sa sestrom snimiti duet.

"Negde se to očekuje... A nadam se dok ja ne ostarim i ne dobijem bore da će se desiti... Ja očekujem nju da dođe iz nekog studija, pošto ona ume da prepozna hit i očekujem da ona dođe i bude nešto 'Seko, bre', kao 'Bato, bre', tako da, ja joj ovom prilikom poručujem da napravimo tako nešto", rekla je u emiji kod Ognjena Amidžića.

Edita i Indi su rano izgubile brata koji je preminuo u 21. godini.

"Moj brat je godinama živeo kao biljka, bio je stariji od mene. Nije umeo da jede, hoda, niti je bio svestan svog postojanja. Prepoznavao je samo nas koji smo živeli s njim. Mama i ja smo bile uključene najviše u negu oko njega, ali nikada nisamo znale kako će se ponašati taj dan. Umeo je da bude nasilan, ali i pozitivan, teško je bilo", prisećala se Indi tog perioda kada je celokupnu pažnju usmerila na Semirovu negu.

"Savetovali su nas stručnjaci kako da brinemo o njemu i radile smo to najbolje što smo umele. Te godine bile su jako teške, ali i lepe. Njegovom smrću umro je i deo mene. Tog dana ne želim da se sećam. Za nas je to još uvek rak-rana, koliko god da prođe vremena - istakla je pevačica koja je poslednju godinu Semirovog života zapostavila svoju karijeru koju je silno želela u tom trenutku, ali i prijatelje i svoj emotivni život. Bila sam starmala, odrasla sam preko noći jer me je muka na to naterala. Otac se nije trudio da nam pomogne. Teško je bilo živeti s bratom s kojim ne možeš da popričaš, tražiš savet, koji te nije primećivao, ali sve bih dala da je živ", rekla je svojevremeno za "Pulsonline" Indi koja je nakon smrti brata pala u depresiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna