Ivana Tramp (73), bivša supruga Donalda Trampa, preminula je juče u svom domu u Njujorku. U besvesnom stanju pronađena je na dnu stepeništa svoje kuće na Menhetnu, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da krene kod frizera. Strani mediji navode da sve ukazuje na to je smrtno stradala padajući niz stepenice, nakon što je, pretpostavlja se, doživela srčani udar.

Vest o Ivaninoj smrti podelio je i njen bivši suprug, nekadašnji američki predsednik Donald Tramp.

“Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u Njujorku"

Ivana je iza sebe imala četiri braka, a iako je Trampu "debelo" naplatila preljubu, pa je razvodom dobila ogromno bogatsvo najviše je volela italinskog modela Rosana Rubikondija. On je iznenada preminuo 29. oktobra 2021. godine, a tužne vesti je s javnošću podelila italijanska televizijska voditeljka Simona Ventura.

"Rosano… Hvala na zajedničkom putovanju, za dobra i loša vremena, a takođe i suze i smeh, toliko ih je bilo mnogo, i sve što smo uradili zajedno. Zbogom. RiP“, napisala je Simona Ventura na Tviteru.

Rosando se Ivani udvarao punih šest godina, a kada je najzad pristala da mu kaže "Da" on je imao 36 godina, a ona 24 više. Svadba je koštala čak tri miliona dolara, a među zvanicama je bio i Donald Tramp. Ipak, brak je potrajao samo sedam meseci jer Rosando nije bio veran Ivani. Uprkos svemu, razišli su se u prijateljskim odnosima

"Veza na daljinu zaista ne funkcioniše. Rosano provodi dosta vremena u Italiji, a ja u Njujorku, Majamiju i Sen Tropeu, a on mora da radi. Lepo smo se proveli i ostali smo prijatelji. Razvod je bio prijateljski", izjavila je pre dve godina bivša supruga nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Ivana je iza sebe  ostavila troje dece koje je dobila sa Donaldom Trampom - Donalda Džuniora, Ivanku i Erika.

 Pogledajte još fotografija Ivane i Rosanda u galerji ispod:

Profimedia italijanski glumac i model Rosano Rubikondi, preminuo je iznenada u petak več

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna