Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a kad leti dođe u rodni Beograd, mnogi se zbune kad je vide sa sestrom Milicom.

Učini im se da "vide duplo", jer dve lepotice liče kako jaje jajetu. Jelisaveta ne krije da joj je veoma važan odnos sa sestrom pa se trudi da što više vremena provode zajedno. Budući da muž Miloš Teodosić igra košarku u Bolonji, i glumica je vezana za Italiju, ali snima aktivno u Srbiji.

Mada ima dvoje dece i zahtevnu karijeru, ona skromno priznaje da njena sestra Milica ima vrlo malo slobodnog vremena. Ona radi kao stomatolog, mada bi po izgledu mogla da odmah zakorači u manekenske vode.

Mlađa sestra Orašanin često ima modeling sesije, jer joj to visina i figura i te kako omogućavaju. Na slikama je Jelisavetu i Milicu ponekad čak i teško razlikovati, uverite se i sami u galeriji slika!

Instagram / micipicasso Lepotice liče!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna