Sloboda Mićalović i Vojin Cetković ne spadaju među one poznate ličnosti koje moraju da budu viđene na mondenskim mestima i razmeću se luksuzom. Glumački par uživa isključivo tamo gde im prija.

Sloboda i Vojin su do skoro imali beskompromisni stav da detalje iz privatnog života ne iznose u javnost, ali su sada ipak napravili mali izuzetak pa su pokazali gde su na letovanju, ali i ko im pravi društvo. Predah od brojnih obaveza ovog leta potražili su u Crnoj Gori. 

Posle kratkog odmora u Ulcinju i Adi Bojani posetili su Bokokotorski zaliv, a potom su svratili do Jugoslava Karića koji ima kuću u Ljutoj, a koju je kupio kada se venčao sa Elenom Karaman.

Sloboda i Vojin uživaju u sunčanju, plivanju ali i u vožnji skutera i druženju. Vreme su provodili i sa Marselom Santosom, učiteljem kapoere, koji je i Novaka Đokovića podučavao toj brazilskoj veštini, a sreli su se i sa Matijom Draškovićem, sinom Elene Karić.

"Tetkino“, napisala je Sloboda pored zajedničke fotografije.

Inače, Elenina majka Verica Rakočević i Slobodina baka sa tatine strane su rođene sestre.  Glumica je često isticala kako je kreatorka bila velika podrška kada se iz rodnog Leskovca doselila u Beograd.

Pogledajte fotografije s letovanja Slobode i Vojina u galeriji ispod.

Instagram/Sloboda Micalovic, Instagram/Vojin Ćetković Letovanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića je glavna tema

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna