Dragana Katić retko demantuje priče koje se o njoj pojavljuju u medijima, ali ovoga puta je morala da reaguje. Naime, pojavila se vest da voditeljka napušta Grand produkciju čiji je član od njenog osnivanja 1998. godine, ali ono je to oštro demantovala.

"Pojavila se vest da napuštam 'Grand Produkciju' i emisiju 'Nikad nije kasno', što nije tačno s obzirom da sam srećna u istoj i da volim ljude koje radim", napisala je Katićeva na Instagramu i tako stavila tačku na dalje spekulacije.

Podsetimo, mediji su danas pisali da bi Dragana na "Pinku" trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. 

Dragana je inače poznata kao veliki profesionalac, a njeno pravilo je da nikad nije dozvolila da privatni život utiče na njen posao. Tako je prebrodila i mnoge životne probleme, a da skoro niko nije znao sa čim sve mora da se bori.

"Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva “Grand šoua”, ispričala je voditeljka svojevremeno za "Story".

dragana katic
Instagram / Dragana_Katic 

"Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi.

Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom", ispričala je Dragana i otkrila da je snimala i kada je otac njene dece preminuo.

"Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam 'Nikad nije kasno'. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite", rekla je Dragana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna