Roditelji Aca Pejovića rano su uočili njegov talenat za muziku, a iz rodnog Prijepolja su ga, kada je došlo vreme da upiše srednju muzičku školu, poslali u Podgoricu.

Tamo je živeo u đačkom domu, u kome uslovi nisu bili najidealniji.

"Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan period. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po 6,7 ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike", prisetio se Pejović u emisiji "Iz profila".

Pevač je priznao da je u tom periodu često prolazio kroz teške trenutke, a činjenica da nema nikog bliskog uz koga bi ih prebrodio činila je ove momente još težim.

Ćerke Aca Pejovića
ATA / Antonio Ahel 

"Nisam plakao, ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao", ispričao je Aco.

Najviše mu je nedostajala porodica, koju je viđao jednom mesečno. Iako retki, ti trenuci bili su neprocenjivi.

"Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka, nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: 'Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš'",  ispričao je Aco Pejović u pomenutoj emisiji.

U godinama koje su usledile, Aco Pejović izgradio je više nego uspšenu karijeru i danas je jedan od najpopularnijih pevača na Balkanu. Pored brojnih hitova, koncerata i prepunih hala, njegov najveći uspeh i ponos je skladna porodica - supruga Biljana i tri ćerke.

Fotografije Pejovića sa suprugom pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, MONDO / Stefan Stojanović Aco Pejović sa suprugom Biljanom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna