Jelena Ivanović sa samo 24 godine napustila je pistu i posvetila se menadžerskoj karijeri, pa je tako već godinama vlasnica uspešne modne agencije koja je iznedrila brojna poznata imena u svetu manekenstva.

Supruga glumca Branislava Tomaševića, sa kojim ima tri sina, sa uspehom usklađuje brigu o porodičnom domu, poslovne izazove, ali i pravilnu negu i ishranu, zahvaljujući kojima izgleda besprekorno.

Jelena je otvoreno govorila o tome da svaku novu boru prihvata sa osmehom, kao i da joj nikada nije bio cilj da njen izgled ne bude u skladu sa njenim godinama.

"Važno mi je kada se pogledam u ogledalo, da tom liku koji vidim mogu da se nasmešim i poželim dobro jutro. Zato ne očekujem od sebe da izgledam kao devojka kada sam hodala svetskim pistama, niti da mi lice bude kao sa naslovnih strana na kojima je radio čitav tim modnih stručnjaka, da bi fotorafije bile tako glamurozne. Kao i svakoj majci koja radi, dan mi odmah počinje dinamično i što sam praktičnija u koordinaciji sebe i svih oko sebe, to mi ostavlja prostora da na kraju nešto i uradim za sebe: da otrčim kod frizera, na trening pilatesa ili masažu. Prihvatila sam da se budim sa novim borama, prihvatila da ne živim životom devojke kada sam bila usredsređena samo na sebe; sada živim životom majke, partnerke, poslovne žene, i sve uloge su mi pođednako važne. I za šta je onda potreban filter? Rezutati sami govore, ostvarenja i na privatnom i na poslovnom planu su moji najveći ukrasi", rekla je jednom prilikom Jelena za "Blic ženu" i dodala:

"Bez filtera se suočavam sa sobom, a ni drugima ne dajem povoda da očekuju nešto što nisam. Umesto da koristim fotošop i slične aplikacije koje peglaju, zatežu, podmlađuju, ja biram fotografije na kojima se smejem i koje su uhvatile sreću u mojim očima, a svaka slika nadahnuta zivotom čini nas mlađima i privlačnijima. Time što ne krijem svoj izgled od drugih, ne krijem ni od sebe stvarnu sliku. U težnji da se oslobodim svih očekivanja i da budem stvarno ono što jesam, lakše mi padaju novi otisci vremena i lakše se tako nosim sa sobom."

Jelena je jednom prilikom otkrila i da nije oduvek bila sportski tip, ali da je vremenom zavolela fizičku aktivnost i da je to postao sastavni deo njenog života.

"Nikada nisam bila sportski tip, ali sam nedavno osvestila benefite redovnih fizičkih aktivnosti. Kada sam osetila da mi više pomaže trening pilatesa od masaže i da me razgibavanje tela i jačanje kora oslobađa bolova, ukočenosti, umora i još mi pride daje energiju, počela sam da cenim sport", rekla je ona za medije.

Zdravih navika koje je usvojila tokom manekenske karijere pridržava se i danas, dok je one loše ispravila.

"Dok sam radila kao manekenka, najčešće sam jela salate i sveže povrće, mocarelu, suvo voće, koštunjave plodove… Često sam glad zavaravala kafom, ali sam vremenom shvatila da grešim", objasnila je poznata lepotica ranije i dodala:

"Tajna je u umerenosti u svemu, pa i u količini hrane. Kvalitet mi je uvek na prvom mestu, pa i kod izbora onoga što ću staviti u tanjir. Kada jedete redovno i zdravo, ne možete da se gojite. Pijem puno vode i krećem se."

Jelena je ponosna na sinove Dušana, Stefana i Bogdana i na skladnu zajednicu koju je stvorila sa Branislavom, a koja je njeno utočište i sigurna luka.

"Sloboda i tolerancija koja dolazi iz ljubavi ključ su uspešnog braka. Bitno je posmatrati, a ne zaključivati unapred i saslušati partnera do kraja. Otkako smo dobili decu, Bane i ja smo postali tim snova", s ponosom je jednom prilikom istakla Jelena Ivanović.

Još fotografija Jelene Ivanović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/jelenaivanovic_ Jelena Ivanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna