Serija "Ljovisna" premijerno je prikazana u Srbiji pre dve i po decenije. Glavnu ulogu je dobila je glumica Skalret Ortiz koja je tada imala 24 godine. Glumom je počela da se bavi još u detinjstvu, a 1992. godine učestvovala je na izboru za Mis Venecule. U seriji koja joj je donela ogromnu popularnost tumačila je lik devojke koja je morala da se bori sa brojnim životnim izazovima. 

Nakon telenove "Ljovisna" Skalret Ortiz odigrala je veliki broj uloga, između ostalih, glumila je u serijama "Luisa Fernanda", "Secreto de amor", "Tropico", "Rafaela", a 2020. godine se vratila na male ekrane serijom "100 días para enamorarnos" koja je ubrzo skinuta sa programa.

Skarlet je aktivna i u pozorištu, debitovala je u predstavi "Las Quiero a las dos", nakon toga se vratila se u domovinu i zaigrala u sapunici "Dulce Amargo". Ipak, nikada nije uspela da ponovi uspeh koji je postigla sa "Ljovisnom". 

Glumica je emotivno ispunjena, od 1999. godine je u braku sa kolegom Đulom Burkleom (Maurisio iz serije " Neko te posmatra") sa kojim ima ćerku barbaru Brijanu. 

Iako Skarlet danas ima punih 48. godina na izgledu mogu da joj pozavide i dvostruko mlađe devojke. Ona ne krije da se trudi da mladolikost sačuva po svaku cenu, pa su odlasci kod plastičnog hiriruga deo njene bjuti rutine. O tome obaveštava i svoje obožavace na Instagramu, koji je često kritikuju što se podvrgava estetskoj hirurgiji, ali ona tvrdi da želi da zadrži lepotu što duže.

Kako čuvena Ljovisna danas izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Kako Ljovisna izgleda danas?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna