Jovan Memedović je oduševio svoje pratioce na Instagramu novim slikama sa Drine na kojima se vidi da se popularni voditelj sa zadovoljstvom okupao u ledenoj vodi. Predstavnice lepšeg pola nisu štedele reči hvale za njegov izgled, a činjenica je da je zaista u odličnoj formi.

Autor emisije "Sasvim prirodno" i voditelj popularnog kviza "Potera" nedavno je napunio 62 godine, a mnogi ne znaju da je završio Fakultet za fizičku kulturu. Na slikama je sa kolegom "difovcem" koji se, verovatno, još opire modi otvaranja Instagram profila, pa ga je Memedović samo tagovao sa #peradžo. 

Upućeni kažu da je u pitanju Petar Miladinović, majstor bluz usne harmonike i diplomirani profesor fizičke kulture. Pod nadimkom Pera Džo, jedan je od poznatijih muzičara rodom iz Kruševca.

jovan memedovic i pera dzo
Instagram / jovanmemedovic 

Leto je prilika da se Memedović malo posveti viđanju s prijateljima i hobijima. Nekada se bavio džudoom, a sada  ribolovom, a trudi se da propagira zdrav i aktivan život i odnos prema okolini.

Ljubav prema sportu i prirodi je preneo i na svoju decu - ćerku Mašu i sina Uroša. Njegov Instagram je pun lepih prizora iz prirode. Pogledajte!

Instagram / jovanmemedovic U prirodi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna