Važila je za jednu od najljepših glumica u Holivudu, a njeno lice i plavi uvojci obarali su s nogu mnogobrojne obožavatelje. Ipak, zbog teške dijagnoze njen izgled potpuno se promenio, zbog čega je često bila žrtva zlobnih komentara. 

Ketlin Tarner  je publici ostala u sećanju najviše po ulozi u "Lovu na zeleni dijamant" iz 1984. godine, a danas izgleda potpuno drugačije. Ona se povukla iz javnosti zbog zdravstvenih problema, a sa posledicama se i dalje bori.

Na vrhuncu popularnosti, početkom 90-ih godina dijagnostikovan joj je reumatoidni artritis. Lekari su joj rekli da više nikada neće moći da hoda. Strašnu istinu nije mogla da prihvati, pa je tražila mišljenja drugih stručnjaka i na kraju je pronašla terapiju koja ju je održala na nogama, ali je značajno uticala na njeno zdtavstveno stanje. To je ostavilo traga i na njenom telu, zbog čega su kolale glasine da se odala alkoholu. Ketlin je kasnije upravo to i učinila, odala se porocima kako bi otupela bol. Na odvikavanje je krenula 2002. godine.

"Reumatoidni artritis javio se u mojim kasnim tridesetim godinama, kada me je Holivud smatrao jednom od najprivlačnijih dama. Najteži deo za mene bio je taj što sam samopouzdanje gradila na fizičkom izgledu. Ako to nisam imala, ko sam onda bila ja?", ispričala je glumica jednom prilikom.

Ketlin danas ima 68 godina i glumi Netflixovoj seiji "The Kominsky Method".

Profimedia Ketlin Tarner nekad i sada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna