Tamara Eklston je opljačkana - lopovi su odneli nakit u vrednosti od 25 miliona funti iz njene luksuzne kuće u Londonu.

Ćerka nekad prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona i srpske manekenke Slavice uputila je očajnički apel - nudi nagradu od čak 9 miliona funti svakome ko policiji da informacije o lopovima koji su je pokrali.

"Nema drugog načina, rado ću dati 25 odsto vrednosti ukradenog nakita", kazala je Tamara. Ona već neko vreme čeka da joj se dragulji vrate, a neki od počinilaca su već u zatvoru.

tamara eklston sa muzem
Profimedia 

Međutim, vođa bande je još na slobodi, a britanska bogatašica naročito pati za nakitom koji joj predstavlja važne uspomene.

Posebno je vezana za narukvicu na kojoj je brilijantima ispisano ime Sofija, koju je dobila od muža kad je rodila prvu ćerku. Tu su još brojni skupoceni satovi, ogrlice, narukvice, a od svega što je nestalo nađen je samo jedan par minđuša i to - u ušima jedne saučesnice.

nakit tamare eklston
Profimedia 

Neverovatna kolekcija nakita je čuvana u kući Eklstonove u Kensingtonu, elitnom delu Londona. Banda je uspela da provali na sprat, a kada je čuvar krenuo uz stepenice, bacili su ka njemu protivpožarni aparat i uspeli da pobegnu.

Po celoj kući ostali su tragovi loma koji su napravili, a Tamara je provalu opisala kao "traumatičnu". Ona je sa mužem i decom tada bila na godišnjem odmoru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna