Kaja Ostojić iza sebe ima tri braka, a činilo se da je sreću najzad pronašla pokraj Matea Pavlovića. Činilo se da je pored fudbalera potpuno ispunjena, a u vezi su bili pune tri godine. Taman što su se skućili u mestu Amjen, nadomak Pariza, gde je fudbaler angažovan stigla je vest o raskidu. Kaja ne pati za bivšim i uživa u periodu samoće.

"Trenutno mi jako prija to što sam sama i prelepo mi je. Svi su mi rekli da nikad bolje nisam izgledala. Skoro 12 godina nisam bila bez momka i nisam bila svesna kako to izgleda kada si sam. Sad ne moram nikome da polažem račune gde idem, sa kim idem, šta radim… Trenutno radim šta ja hoću i koliko hoću", rekla je za Alo! Kaja koja je dugo živela u inostranstvu, pa se uželela domovine.

"Dugo sam živela u inostranstvu i uželela sam se Srbije. Falili su mi naši ljudi, porodica, prijatelji, izlasci, falilo mi je čak i to da vidim lepe ljude", rekla je Kaja koja iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu koja sada ima 20 godina i studira u Americi.

"Nikolina više liči na oca, ali je od mene nasledila ono najbolje. Ponosna sam što je moja ćerka i imam puno poverenje u nju",  rekla je Kaja, i istakla da joj je bivši suprug Nikola nedostajao u periodu ćerkinog odrastanja, ali ne kao muškarac.

"Falio mi je tokom njenog odgajanja, najviše finansijski. Njoj je falila očinska figura, ali eto, uspele smo i bez njega", bila je iskrena pevačica.

Iako je u ljubavi sa fudbalerom bila srećna, tvrdi da je prerasla partnere koji se bave sporotom.

"Volim sportiste, jer fizički izgledaju top i nema ništa lepše od čoveka koji se bavi sportom i to profesionalno. S druge strane, sad mi treba neko ko može intelektualno da mi parira, a da nije iz te branše", rekla je Kaja i dotakla se priče da je kupila kuću u koju je uložila dva milona evra,

"Istina je da sam kupila kuću, ali ne roditeljima, kupila sam je sebi. Kuća je gotova, samo još da sredim dvorište i bazen. Naravno da nisam uložila dva miliona, jer da imam toliki novac, kuću bih kupila negde na francuskoj obali", rekla je Kaja.

Pogledajte još Kajinih fotografija u galeriji.

Instagram / kaya_ostojic Pevačica uživa u Beogradu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna