Pevačica Andreana Čekić retko je govorila o razvodu od Ivana Miladinovića, sa kojim je pored ljubavne veze, imala i poslovnu saradnju. U jednom od retkih intervjua ispričala je da se njihov brak završio jer u njemu više nije bilo ljubavi.

"Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga",  rekla je pevačica tad za domaće medije i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.

"Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog. Mesecima posle moje odluke molio me je da se predomislim, da pokušamo ponovo, čak i onda kada sam mu rekla da imam nekoga i da sam srećna u novoj vezi. Pošto nisam želela da mu se vratim, proradila je sujeta, pa je odlučio da mi napravi pakao", rekla je pevačica koja je ubrzio uplovila u vezu sa Markom Miloševićem, koji ju je zaprosio na proslavi njenog 35. rođendana. Njihova veza bila je jako tubulenta,  a na kraju su odluči da se rastanu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna